Jag börjar innerligt tröttna på allt tjat om Corona. Denna ovisshet som råder gör mig deprimerad och att man inte kan träffa sina nära och kära efter att man varit borta från hemmet med lastbilen en längre tid gör mig väldigt ledsen. Men när man läser om vilka personer som finns i vårt samhälle och som är beredda att utnyttja denna kris till sin fördel så blir man ju fly förbannad!

Vad som retar mig allra mest är att det finns kriminella krafter som passar på att sko sig till exempel genom att olagligen utnyttja statens ekonomiska insatser för att stötta ekonomin efter de negativa effekter som Coronan ger. För mig känns det självklart med ett dubbelt högt straffvärde för den typen av hänsynslöst beteende, och jag tror många är beredda att hålla med mig. För samtliga som åker dit ska lagföras under denna samhällssårbara tid som ibland jämförs med ett krigstillstånd. Nu räcker det med, dags att ta i med hårdhandskarna!